5 europæiske storbyer med fantastiske muligheder for juleshopping

Kunne du godt tænke dig at komme lidt ud og opleve verden og se hvordan de fejrer jul udenfor landets grænser, så finder der mange rigtigt spændende byer rundt om i europa. Vi har listet nogle af dem her. For at få inspiration til årets julegaver kan du bruge nettet, her kan du tjekke disse to sider, med henholdsvist gaver til mænd og gaver til kvinder.

Malmø

Gå en tur rundt i de hyggelige gågader i Malmø, som ikke ligger andet end en halv times kørsel med tog fra København. Byen er lille og det samme er gaderne, så hvis du ikke har den bedste stedfornemmelse, gør det ikke spor. På trods af byens lille størrelse, er der stadig masser af muligheder inden for juleshopping. Tag på et af de mange udendørs julemarkeder eller hop indenfor i de mange butikker, der ligger klods op af hinanden i de smalle gader.

London

Oplev storbylivet i Londons smukke og travle gader i december måned. I London er shoppingmulighederne uendelige. Lige meget hvad du er på udkig efter, så finder du det i London på en af de kæmpestore shoppinggader. Derudover er London noget af det smukkeste og mest hyggelige i juletiden. Oplev juleudstillinger, markeder og ikke mindst julesang i katedraler.

Paris

Paris er kærlighedens og lysenes by. I juletiden er der tonsvis af aktiviteter for hele familien. Skøjt på en af de mange opsatte skøjtebaner, tag på julemarked og købt alt lige fra slik til en lækker sweater eller gå langs gaden og observér fortryllende juleudstillinger i næsten alle de butikvinduer, du ser. Hvis du vil shoppe dyre mærker, så tag i et af de mange storcentre, der er placeret overalt, eller kig forbi en af de 25 passager. Husk dog overtøj, da der er isnende koldt i passagerne på trods af, at der er overdække over.

Malaga

Sydlige og solrige Malaga byder på endeløse af shoppingmuligheder. De har her masser af store indkøbscentre som fx El Corte Inglés, hvor de ofte kører enorme tilbud, du kan drage nytte af. Du finder her butikker og produkter for enhver smag lige fra julegodter og sengetøj til computere og smykker. Hvis du foretrækker at gå udenfor, kan Calle Larios anbefales. Calle Larios er hovedstrøget og her finder du butikker for alle.

Prag

Smukke Prag er kendt som den ekstremt billige og kulturelle storby, hvor nattelivet aldrig holder pause. Tag på et af de mange hyggelige julemarkeder eller besøg shoppingcentre i bymidten af Prag. Spar en masse på julegaverne og gør et kup i Prag. I Prag er alting billigere, end vi er vant til herhjemme, så se at komme afsted og få slæbt en masse godt med hjem i kufferten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *