5 tips når du skal på sommerferie

Sommerferien nærmer sig, du kan mærke det. Ferien er booket ned til varmen, passene er fornyet og du har fået svigermor til at passe labradoren, mens du er er på ferie sammen med kæresten. Men det kan være svært at vide helt præcis hvad der skal i kufferten.

Her kommer 5 gode tips til hvad du skal huske når du skal på ferie i varmen.

Solcreme

Måske en af de vigtigste ting du skal huske – uanset om du skal syd på eller kun et smut til Norge. Mange tror ikke de behøver solcreme, for hvordan skal de ellers blive brune i huden. Det korte svar er at det dumt at tro du er stærkere end solen, for det er du ikke. Solen kan være barsk og udsender nogle kraftige uv-stråler. Og en god metode at beherske de uv-stråler på er at tage godt med solcreme på og holde sig i skyggen af og til.

Solbriller

Når du skal sommerferie er det selvfølgelig vigtig du gør det med stil. Og hvad er mere stilet end et par fede solbriller, når du går rundt nede i sydens gågader. Lige nu er der masser kampagner og udsalg hos forskellige webshops og brillebutikker. Så der er gode muligheder for at finde et par lækre solbriller, endda nogle af mærkevarerne til favorable priser.

Sommertøjet

Når du er i gang med at købe solbriller, så kan du ligeså godt opgradere sommergarderoben og finde noget nyt tøj, der skal i kufferten når du skal på ferie. Måske mangler du en ny skjorte, nogle t-shirts, tank tops eller sågar nogle nye badeshorts. Det er også vigtig at tænke på nyt fodtøj. Måske skal du have nogle nye Nike eller Adidas Campus sneakers. På den måde kan du klare at gå dagen lang, når du skal på sightseeing uden at få ømme fødder.

Udstyr

Når du skal på sommerferie er det også vigtig at udstyret er i orden, alt afhængig af hvor din rejse går hen. Hvis du skal ud på en aktivferie, fx til de kanariske øer hvor der er masser af muligheder for at holde sig aktiv, kan du med fordel investere i GPS ur. Et GPS ur holder øje med hvor mange kalorier du forbrænder, hvilket er en god ting hvis du gerne vil holde øje med din vægt under ferien. Hvis du skal ud og snorkle under ferien vil du måske være mere komfortabel med en snorkel du selv har købt, end den du kan låne lokalt. Og når du skal pakke alle dine ting så er det vigtigt at have nogle ordentlige rejsetasker, der er gode og solide.

Roaming Abonnement

De nye regler fra EU er trådt i kraft med hensyn til international roaming. Det betyder at du godt kan bruge data, når du er uden for Danmarks grænser. Det kræver dog at du har husket at tjekke din tjenesteudbyder og klikket af du gerne vil være i stand til at bruge telefonen når du er i udlandet. Og mange tjenesteudbyder har faktisk et helt særligt roaming abonnement, så du bare kan bruge løs af data. Dermed behøver du ikke vente at komme tilbage på hotellet eller finde en café før der er wi-fi før din snapstory går igennem.

Få gjort de her ting og du kan nyde sommerferien på den fede måde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *