Den bedste og billigste måde at rejse til Spanien på

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hvem vil ikke gerne til sydens sol i Spanien og nyde hav og strand med en margarita i hånden? Det kan sagtens lade sig gøre uden at ødelægge dit budget og uden at bruge alle pengene på fly. Hvis du i stedet bruger lidt mere alternative rejsemetoder, kan du spare pengene fra flyet og bruge dem på drinks i Spanien i stedet. Du rejser dermed også på en måde, der er bedre for miljøet. Der kan derfor være mange fordele ved at rejse lidt alternativt til Spanien. Vi har her nogle få tips til, hvordan du på den bedste og billigste måde kommer til Spanien.

Lej en bus, og gør flere stop undervejs

Den mest oplagte måde at komme til Spanien, hvis det skal gøres billigt, er med bus til Spanien.

Det er især gældende, hvis I er en større gruppe mennesker, der skal planlægge transport derned. Det kunne både være ferie med vennerne, studietur eller festival. Så kan I passende leje en bus og gøre det så billigt som muligt for jer selv. Jo flere I er, desto billigere bliver det for jer at leje en bus, så det kan godt betale sig at samle en god flok mennesker. En fordel ved at leje bussen selv er også, at I selv kan styre, hvornår I skal stoppe, og hvilken rute I skal køre. Så kan I tage de flotteste ruter og eventuelt overnatte på vejen i Frankrig. På den måde får I endnu mere ud af turen.

På biltur til Spanien

På samme måde som med bussen giver bilen dig en anden frihed, end hvis du fløj til Spanien. Så kan I holde pause, når I vil, og tage flotte gen- og omveje. Spanien og vejen derned er desuden også meget kørevenlig med gode veje. Det gode ved en bil er også, at I kan rejse rundt i selve Spanien og altså ikke være bundet til et enkelt sted. Start for eksempel i Barcelona, og kør ned langs solkysten og hele vejen ned til Malaga. På den måde kan I både få by og strand og kombinere det bedste fra begge verdener. Der er dog flere ting, I skal huske, når I tager bilen – især når det er så lang en tur. Husk for eksempel en tagboks eller lignende, så I kan have det hele med. I kan også investere i et dashcam, der kan filme hele ruten. Så kan I både få den smukke rute med hjem og samtidig være sikret, hvis I skulle være så uheldige at ende i en bilulykke. Så kan dashcamet filme ulykken, og det kan bruges i retslige sammenhænge. På den måde er I sikret en sikker tur.

Der er altså mange muligheder for at komme billigt til Spanien, om det så er med bus eller bil. Uanset hvad du vælger, får du en tur, der på en anden måde end flyet giver dig oplevelser på turen fra Danmark til Spanien. Du får derfor en helt anden rejseform, der ikke kun er god for pengepungen, men også er rig på oplevelser.

One Response to “Den bedste og billigste måde at rejse til Spanien på”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *