Det skal du pakke til sommerferien i Spanien

Står du og skal pakke til en dejlig, lang sommerferie i Spanien? Det kan godt være lidt af en jungle at finde ud af, hvad man skal have med på sådan en rejse. Der skal være tøj til skiftende temperaturer og både sol og regn.

Måske skal der også medbringes bestemte madvarer hjemmefra, indtil man finder det rette supermarked sydpå, og det kan også være en god ide at tage eventuel medicin og solcreme med hjemmefra. Det er nemlig ikke altid, at du kan få de rigtige mærker og fx parfumefri produkter i Sydeuropa.

Læs med her, hvis du vil have tips til, hvordan du pakker den perfekte kuffert til charterferien i Spanien. Både til dig selv og resten af familien. Så kan du i stedet bruge kræfterne på at glæde dig til alt det sjove og spændende i skal opleve sammen på jeres ferie, lave en god spilleliste til køre- eller flyveturen og tale med din familie om, hvad I hver og især gerne vil opleve på ferien.

Altid bedre at være på den sikre side

Måske er du typen, der lige presser kufferten til det yderste, når du skal på rejse. En ekstra sweater, tre forskellige par sandaler eller yndlingshovedpuden er måske noget af det man kan finde i din oppakning.

Det er altid ærgerligt at skulle betale ekstra for baggage i lufthavnen. så her kan det være en rigtig god idé at bruge en af de mange forskellige vægte der findes, til at veje dine ting på, før du smutter. Så undgår du kedelige overraskelser.

Det er også altid en god idé at være på forkant med akuttebehov og spontane situationer. Der er ikke noget mere ærgerligt end at få en invitation til en middag med nye, interessante venner og så kun have medbragt de fodformede sandaler og praktiske shorts.

Det kan også være, at du glemmer badetøjet, når du rejser fra den ene by til den anden – og så er det godt at have et ekstra sæt med. Det er i det hele taget oftest ubelejligt at skulle bruge timevis på at rende rundt i heden og lede efter nye ting. Det kan nemlig være både dyrt og tidskrævende. Og måske allervigtigst af alt – du bruger kostbar tid, som du kunne have brugt på at bade, slappe af og nyde varmen.

Velbehag for hele familien i det spanske

Har du kæledyr med på rejsen, er det rart at kunne tage dem med på gårture. Har du en lille hund, er det en god idé at medbringe hundetaske. Så kan I altid have den med, uanset hvor langt I skal. Og skal I ud og sejle eller køre i offentlig transport, så har I altid en god og sikker plads til familiens lille, bedste ven.

Og når I er på de der lange gåture, så husk lige at medbringe både myggespray, plaster og vådservietter samt kinesiotape til muskeltræthed, lændesmerter eller hævelser i leddene. Så er i altid klar til en hver situation – både sjov og kedelig – der måtte opstå på jeres tur til det spanske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *