Få det meste ud din spanskundervisning med en sprogrejse til Spanien

Sol, sommer, smukke strande og funklende hav – hvem drømmer ikke om at kunne rejse væk og nyde nogle afslappende dage ved en spansk kyst? Eller bare sidde midt på en åben plads med et godt glas vin og nyde den bedste Tapas, mens hverdagen langsomt glider forbi?

Med en sprogrejse til Spanien vil du kunne opfylde dit ønske, samtidig med at du forbedrer dine sprogkundskaber.

At lære spansk i Spanien er både praktisk til ferien, men kan også bruges på længere sigt, da spansk er det næstmest talte modersmål i verden, kun slået af kinesisk. Det er både Spaniens og de fleste latinamerikanske landes officielle sprog, og det bruges i internationale organisationer som FN, UNESCO, EU.
Et sprogkursus i Spanien den perfekte måde at lære dette vigtige sprog, samtidig med du nyder livet.

De bedste destinationer til at lære spansk i

Hvis du har besluttet dig for at ville lære spansk, er det også vigtigt at vælge det rette sted at starte sin spanskundervisning.

Sprogrejser til Spanien med EFSelvom det er rart at kunne ligge ved stranden hele dagen eller vandre alene rundt i landets smukke natur, får du det meste ud af din sprogundervisning, hvis du også åbner op for muligheden for at tale sproget med andre mennesker.
Byerne giver dig rig mulighed for at øve dine nye gloser, høre nye vendinger og samtidig lære en masse om landets rige kultur. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du vil have det maksimale udbytte ud af din undervisning på en sprogskole i Spanien.

Hvis du vælger at starte dit kursus i Cataloniens hovedstad, Barcelona, vil du befinde dig midt den mest internationale by i Spanien. Det er det perfekte udgangspunkt for alle der ønsker at deltage i et spansk kursus i et storbymiljø. Det er samtidig tæt på havet og om aftenen er byen fuld af liv, som man ikke må gå glip af.

Malaga vil du blive mødt af den varme lokalbefolkning, som er meget stærkt tilknyttet til landets traditioner og sprog. Selv når området bliver overrendt af turister fra hele Europa, foretrækker folk fra Malaga stadig at tale spansk, hvilket gør byen til et ideelt sted at lære dette sprog godt.

Malaga er et af de smukkeste og mest berømte steder i Andalusien, hvor du er garanteret masser af spændende oplevelser, god mad og rig kultur, alt sammen mens du nyder solens stråler.

Spanien har mange fantastiske rejsemål, så der findes helt sikkert den rette destination for dig.

Fordelene ved en sprogrejse

Der er mange fordele ved at investere i en sprogrejse. Det er en tid du sætter af til dig selv og din egen udvikling, og uanset om det drejer sig om 2 uger eller et halvt år, er det en oplevelse, som vil følge dig resten af livet.

Derudover kan du i løbet af dit ophold i udlandet også skabe dig nye, værdifulde internationale kontakter, udvide din egen horisont, opleve en ny kultur og samle brugbare kvalifikationer (fx interkulturelle færdigheder).

En uddannelsesrejse til Spanien giver dig ikke alene mulighed for at forbedre dine sprogkundskaber, men giver dig også mulighed for at tage et internationalt anerkendt sprogkursus, hvilket ser særligt godt på dit CV.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *