Flybilletter til Spanien: Pas på de spanske selskaber

Fra Københavns Lufthavn har du mulighed for blandt andre at flyve med Vueling, Iberia Air og Iberia Express til spanske destinationer som Barcelona, Madrid og Valencia.

Men pas på.

De spanske flyselskaber er blandt de dårligste bedømte af alle europæiske, når det kommer til kundeservice. Det afslører en mini-analyse gennemført af Spanien-Turist.dk med flybilletportalen Billigeflybilletter.dk.

Det er særligt 2004-selskabet Vueling, der er i problemer. En gennemgang af anmeldelser på Trustpilot.dk og Bedoemmelser.dk viser, at:

  • Forsinkede fly og forvirret personale
  • Manglende kommunikation
  • Og ringe efterfølgende kommunikation i forbindelse med forsøg på at få kompensation for flyforsinkelse

Er blandt de primære syndere.

Vueling har en imponerende lav Trustpilot-score på blot 1.3 ud af 10. Få virksomheder har værre score på det danske anmeldelsesmedie. Madrid-baserede Iberia Air følger tæt på med en score på heller ikke imponerende 2.8.

Men hvem skal du så flyve med?

Vueling er ofte forsinket og har 1.3/10 på Trustpilot.
Vueling er ofte forsinket og har 1.3/10 på Trustpilot.

Norwegian, SAS og EasyJet

Blandt de mere troværdige muligheder finder du gamle “danske” kendinge: Norwegian, SAS og EasyJet.

Særligt Norwegian har mange fordelagtige ruter til Barcelona og Madrid fra Københavns Lufthavn, hvor du får 1-2.000 kroner tur / retur kan flyve med nye fly og en historisk høj træfsikkerhed. Norwegian er ligeledes en oplagt mulighed, hvis turen går til Asien (Bangkok) eller Nordamerika (Las Vegas, New York og Fort Lauderdale i Florida), hvor du får lov til at flyve med de nye og lækre Boeing Dreamliner-fly (Boeing 787).

Skandinaviske SAS har også fortsat mange billetter til Spanien. Hvis du er medlem af SAS Eurobonus-programmet – eventuelt som kunde i Nykredit – har du tilmed mulighed for at få rabat på dine billetter, hvis du ikke flyver så ofte og samtidigt opsparer points gennem dit daglige forbrug.

SAS flyver til Madrid og Barceona med de nye og lækre Airbus A320 NEO fly. Se en video af dem i aktion herunder:

EasyJet flyver til en lang række europæiske destinationer fra deres base i Københavns Lufthavns nye lavpris-terminal – Spanien inklusive.

Hvis du rejser fra Aalborg Lufthavn, kan du undertiden flyve direkte med Norwegian – men den nemmeste løsning for at komme til Spanien er som regel KLM eller andet selskab og mellemlanding enten i en af Londons mange lufthavne eller Amsterdam Schiphol i Holland.

God rejse til det spanske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *