Forbered dig til rejsen med det rette udstyr

Det er snart sommer, og mange vælger at tage turen sydpå for at ligge og dase på stranden eller for at være kulturel. For mange er det vigtigt at det er varmt, så man kan få en lækker brun hudfarve. Det er vigtigt ikke at blive solskoldet, så man skal huske solcremen, men det er mindst lige så vigtigt at huske at beskytte øjnene mod de kraftige stråler, og hvad er bedre til det end et par solbriller til mænd? Tøjet skal selvfølgelig se godt ud og passe til dig, og det er en god idé at sætte samme krav til dine solbriller, så du ikke får det forkerte udtryk.

Helt i starten

Der er mange forskellige udgaver af solbriller, men vi vil kigge på tre klassikere, som virkelig har sat sit præg på solbrillemarkedet.

Solbriller blev oprindeligt opfundet til piloter, for at beskytte deres øjne både mod sol og støv. Disse blev kaldt Aviator briller, og blev gjort populære gennem diverse actionfilm. Aviator briller er stadig enormt populære, og kan købes i stort set alle butikker med briller.

En anden type solbrille der stadig er populær den dag i dag, er Wayfarer briller. De blev lavet i 50’erne, men det var først da Ray-Ban fik øje på dem og solgte dem til diverse stilikoner, at de blev rigtigt populære. Stilen holder stadig den dag i dag, da de er stilrene og klassiske.

Clubmaster solbriller minder lidt om Wayfarer i formen, men forskellen er at Clubmaster har et tykt stel ovenpå glasset, som så stopper over næsen. Der sidder oftest et tyndt stykke metal og holder fast på glasset.

Solbriller til mænd, der matcher din hovedform

Det er ikke ligegyldigt hvilken type brille, du køber, for din hovedform og dine kinder har meget at sige. Hvis du vælger det forkerte par, kan du risikere at de er ser underlige ud, eller at de ikke dækker for solen.

Dog er det allervigtigste at du undersøger hvor meget de rent faktisk beskytter. Du skal kigge på UVA- og UVB indekset og vælge den højeste. For du kan sagtens have fundet et par fede briller til en god pris, men hvis de ikke dækker for solen, er de mere til gene end noget andet.
Aviator briller er primært til mænd med firkantede ansigter, men langt de fleste ser godt ud med dem alligevel. De ser nemlig utroligt stilede ud, og klæder mange på samme måde som det rigtige jakkesæt ser flot ud til enhver.

Wayfarer briller er bedst til mænd med ovale eller lange ansigter, men så længe dit hoved ikke er for bredt og dine kinder for store, kan du sagtens bruge et par.
Mange skuespillere i alvorlige roller er kendt for at bruge Clubmaster briller, da de passer til langt de fleste hovedformer. Den tykke kant øverst på brillen kan godt give et lidt alvorligt look, men det kan også få dig til at se enormt stilet ud.

Der er masser af typer af solbriller til mænd, så find stilen, der passer dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *