Glem ikke solcremen, hvis du skal en tur til Spanien

Går ferien til Spanien? Så skal du huske solcremen, i hvert tilfælde hvis du gerne vil undgå at blive solskoldet og brændt af de skønne solstråler. Der er nemlig ingen grund til at tage på ferie ned til sydens varme og skabe problemer i huden, der meget nemt kan forebygges med solpleje og solcreme. Hvis du gerne vil have fat i en økologisk og naturlig løsning af solcreme, kan du tage et nærmere kig på solcreme fra Coola. Det er vigtigt at passe på huden og sikre den rette solpleje, som ikke hæmmer hudens naturlige barriere eller tilfører uhensigtsmæssige stoffer til kroppens overflade.

Beskyt din hud mod solens farlige stråler

Solen er skøn og dejlig og noget som langt de fleste mennesker nyder til fulde. Dog er der også skader der kan opstå som følge af solens stråler. Det er heldigvis noget du kan forebygge ved hjælp af den rette solpleje og solcreme er et must, hvis du skal bade under solens varme. Selv i Danmark kan det være nødvendigt med solcreme og solpleje det mest af året, for så snart at skyerne forsvinder fra himlen, så er din blottede hud udsat for farlige stråler. Det kan både give soleksem og solbrændthed lige nu og her, men på længere sigt vil det også betyde, at der kan opstå mere alvorlige konsekvenser som permanente forandringer i huden eller hudkræft.

Vælg den rette SPF-værdi

SPF-værdien i en solcreme fortæller noget om, hvor godt den beskytter mod solens UVA og UVB stråler. Jo højere en SPF-værdi er, jo større beskyttelse opnår du ved solplejen. Eksempelvis vil en faktor 15, eller en SPF 15 betyde, at du kan opholde dig 15 gange længere tid i solen, uden at blive rød eller forbrændt, sammenlignet med hvis du ikke havde nogen solbeskyttelse. Den amerikanske solplejeserie fra Coola tilbyder forskellige SPF-faktorer i deres naturlige produkter, så du kan sikre dig at opnå præcis den solbeskyttelse som er nødvendig til dit behov og dine ønsker for din solcreme.

Coola produkterne har fokus på miljø og bæredygtighed

Du kan med god samvittighed vælge at købe solcreme og produkter fra Coola. Her er der i hvert tilfælde et stort fokus på miljøet og CO2 udledning i produktionen. Yderligere er det alle cruelty free solpleje, der ikke er testet på dyr. Der er også udelukket en række stoffer fra produkterne, så du er helt sikker på, at der ikke er unødvendig kemi, der kan påvirke din hud negativt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *