Husk kondomerne hvis du skal på singlerejse i Spanien

Er du træt af at gå i byen hver weekend, og møde de samme mennesker hver gang? Så er det på tide at prøve noget nyt. Når du tager på en singlerejse i Spanien vil du få et hav af livserfaringer, hvor du vil opleve en ny kultur, og møde mange nye og spændende mennesker. Derudover er vejret som regel varmt og lækkert i Spanien, hvor de spanske piger har et meget godt ry for deres udseende.

Medbringer du dit festlige humør og charme på rejsen, vil du helt sikkert finde en sød pige i Spanien. Men før du tager afsted, er det vigtigt, at du er godt forberedt. Husk at pakke det rigtige tøj, og at medbringe alt det nødvendige, så som dit pas. Til sidst, men ikke mindst, så husk at tage kondomer med.

Hvis du møder en sød pige på rejsen, og I vælger at tage hjem på hotellet, er det vigtigt at have beskyttelse. Ubeskyttet sex kan have flere negative konsekvenser, specielt hvis det er med en person, man lige har mødt, og ikke kender rigtigt.

Derfor er kondomerne så vigtige

Kondomer er vigtige at bruge af to grunde: Chancen for at pigen bliver gravid bliver minimeret til næsten nul, og du vil ikke kunne blive smittet med en kønssygdom. Forestil dig, at pigen, du møder på en cocktailbar i centrum af Barcelona, gør dig helt blød i knæene, og tager dig med hjem på sit hotelværelse. Hvis du ikke har et kondom på dig, vil du sikkert i øjeblikkets rus være ligeglad og hoppe i med begge ben.

Et par uger efter får du en besked fra den spanske pige, der fortæller at hun er gravid. Det andet skrækscenarie er, at du opdager, når du er kommet hjem til Danmark igen, at du er blevet smittet med en kønssygdom. Begge tilfælde er værd at tænke grundigt over, før du overvejer at dyrke ubeskyttet sex. Husk derfor at få købt kondomer før rejsen, og gør det til en vane, at hele tiden have mindst et par kondomer på dig, mens du er på rejsen.

Valg af kondomer

Når du skal vælge dine kondomer, har du rigtig mange muligheder. De vigtigste kriterie er egentligt, at du vælger kondomer i den rigtige størrelse. Når du har fundet din størrelse, kan du derefter vælge frit af de andre muligheder.

Hvis du gerne vil holde længere i sengen, kan du købe bedøvende kondomer. Hvis du gerne vil have latex frie kondomer, så fås disse også. Kondomer med ruller eller dubber kan gøre nydelsen for din partner endnu bedre, mens du også kan få ekstra tynde kondomer, som gør nydelsen for dig selv endnu bedre.

Du kan også få kondomer med smag, som kan gøre oral sex lidt mere sjovt. Til sidst vil du også kunne vælge imellem kondomer med og uden glidecreme. Hvis du og din partner dyrker sex flere gange i løbet af samme aften, kan kondomer med glidecreme helt sikkert anbefales.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *