Huskeliste før du rejser til Spanien

Når først rejsen og opholdet er bestilt og betalt, kan du begynde at se frem til din ferie i Spanien. Vil du sikre dig at få den bedste rejse og en problemfri ferie, skal du investere tid i at gøre brug af rådene fra denne huskeliste. Med den kan du være sikker på, at du har styr på de mest vigtige elementer, når du rejser afsted enten på egen hånd eller med venner eller familie.

Råd #1: Få styr på pas

Dit pas er din legitimation på rejsen. Det er passet, som verificerer din identitet på tværs af landegrænser. Pas har udløbsdatoer. Når du har booket din rejse, skal du sørge for at tjekke udløbsdatoen på dit pas. Har du børn under 18 år med egne pas, skal du ligeledes tjekke deres.

Det er afgørende, at dit pas er gyldigt både før og under opholdet.

Hvis udløbsdatoen på dit pas er inden rejsen, skal du bestille et nyt. Sørg for at bestille det i god tid. I højsæson omkring skolernes ferier kan du forvente ventetid på op til 3 uger.

Råd #2: Undersøg din tryghed og sikkerhed

Selvom en ferie er forbundet med glæde og spænding, er det nødvendigt at tage højde for uønskede situationer, som kan opstå i forbindelse med ferieopholdet. Det kan være i form af sygdom eller tyveri.

Det er vigtigt for din sikkerhed og tryghed, at du på forhånd undersøger dine forsikringer.

Når du rejser til udlandet, skal du have en rejseforsikring. Denne kan hjælpe dig økonomisk ved at kompensere for udgifter, som kan opstå i forbindelse med uønskede situationer.

Langt de fleste rejsende vælger at tegne en særskilt rejseforsikring, som dækker dem på ferier og i forbindelse med ophold i udlandet.

Råd #3: Bestil den bedste forsikring for dig

Har du ikke en forsikring, kan du nemt og ubesværet tegne en. Den bedste måde at gøre dette på er på nettet. Markedet for forsikringsselskaber er stort, og det kan være uoverskueligt selv at undersøge forskellige selskabers dækningsgrader, betingelser og vilkår.

På nettet finder du firmaer, som har til formål at hjælpe dig i denne proces. Hos dem kan du få målrettet og personlig hjælp til at finde frem til det selskab, som kan give dig den bedste rejseforsikring.

Du kan gøre brug af følgende procedure, når du vil finde det bedste selskab, som matcher dine ønsker og behov:

  1. Find din sammenligningsportal på nettet
  2. Indtast dine personlige ønsker og behov
  3. Vælg den forsikring og det selskab, som du ønsker, skal dække dig på din ferie

Se om du har den billigste forsikring her

Den store fordel er, at du får udvalgte selskaber at vælge imellem. Dette sparer dig tid og energi, når du skal finde en forsikring til rejsen. Det er gratis og uforpligtende at benytte dig af forsikringsportalen på nettet.

Råd #4: Saml dine dokumenter i håndbagagen

Før du rejser afsted til Spanien, skal du sørge for at opbevare dit pas, dine flybilletter og dine vigtige dokumenter i din håndbagage. Du kan få brug for at fremvise dine dokumenter flere gange i forbindelse med ud- og hjemrejse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *