Kom ud og rejs på trods af nedsat hørelse

Nedsat hørelse er i princippet en væsentlig funktionsnedsættelse og dem der oplever det, ved hvor irriterende det kan være. Det kan betyde at der er mange ting man undgår og ting man ikke får oplevet, herunder at rejse. Sådan behøver det imidlertid ikke være. Du kan sagtens komme ud og rejse på trods af nedsat hørelse. Læs meget mere om emnet nedenfor.

Find det rette høreapparat og oplev øget frihed

Der kan være mange årsager til at man lider af nedsat hørelse og dermed også flere behandlingsmetoder og løsninger der passer den rette. Mange med nedsat hørelse kan dog nyde godt af et høreapparat i hverdagen. Nogle mennesker vil øge deres hørelse en smule, mens andre vil få deres fulde hørelse tilbage. Widex tilbyder en lang række af specialiserede høreapparater. Du bør starte med at tale med din ørelæge, eller høreklinik, og derfra få speciallavet et høreapparat. Widex laver mange forskellige høreapparater og nogle er så små at man stort set ikke kan se at man har dem i øret. Men hvilket der passer til dig, skal først undersøges. Hvis du aldrig før har prøvet høreapparater, vil du opleve en væsentlig øget frihed til at gå ud i verden og opleve en masse ting, herunder at rejse.

Find rejse der passer til dig

Når man vælger rejse, skal man altid vælge en rejse der passer til en. Dette gælder især som hørehæmmet. Hvis dit høreapparat afhjælper dine høreproblemer fuldstændig, er der fri bevægelsesmuligheder, men hvis du stadig lider af nedsat hørelse, er der forskellige hjælpeforanstaltninger du bør undersøge. Både hos rejseselskabet, men også i flyselskabet samt på destinationen. Derudover er det måske mere nærliggende med en afslapningsferie, eller en ferie hvor du selv kan se og opleve, frem for en guidet ferie hvor du skal lytte til en masse. Og husk naturligvis altid dit Widex høreapparat på rejsen!

Rejs ud og få fornyet energi

Når du rejser, vil du opleve at komme hjem med for nyet energi og nye indsigter. Det skal nedsat hørelse ikke komme i vejen for. Hvis du ikke har rejst i årevis grundet nedsat hørelse, er det ikke for sent at komme afsted. Rejs ud i verden og kom hjem med fornyet energi. Hørelsen behøver nemlig ikke stå i vejen for hverken kulinariske, arkitektoniske eller kulturelle oplevelser. Det betyder heller ikke at du ikke kan ligge ved poolen eller bestige bjerge.

Nedsat hørelse behøver ikke være en begrænsning

Den nedsatte hørelse skal og må ikke blive en begrænsning. Først skal du sørge for at hørelsen bliver så god som overhovedet mulig igennem erhvervelse af høreapparat, derefter skal du finde ud af hvilken rejse der passer bedst til dig, og derefter er det bare at komme afsted ud i verden og opleve en masse. Tag familie eller venner med og være i ledtog med nogen du stoler på og som kan supportere dig undervejs. På denne måde kan du sagtens rejse på trods af nedsat hørelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *