Oplev vidunderlige Spanien

Har du været i Spanien før, så har du sikkert opdaget, hvor fantastisk et land det er. Har du ikke besøgt landet endnu, så er det bare med at komme af sted og finde ud af det! For Spanien byder på utrolig smuk natur, et utal af seværdigheder og skønt vejr lige fra forår til efterår, hvilket ville være en skam at snyde sig selv for. Der er ferier for alle, unge som gamle; veninder som familier eller kærestepar; livsnydere som oplevelsessøgende. Læs med her og find den perfekte rejse til lige netop jer med Hideaways – dine specialister i Spanien.

Klik videre her for at finde rejser til Spanien med Hideaways.

Noget for enhver

Er du madelsker? Med Spaniens udsøgte mad og ikke mindst utrolige vine, vil du med sikkerhed gå glad i seng hver eneste dag, for landet byder på et væld af interessante, nye smage, aromaer og dufte, som en ægte madelsker med sikkerhed vil omfavne.

Er det derimod kulturen og historien, der trækker, så kan du med fordel besøge paladset i Granada, hvis udseende og arkitektur emmer af mauritisk kultur og ånd. Granada by er nemlig domineret af Alhambra, et af de mest spændende og romantiske af alle europæiske monumenter.

Fodboldfans har også udsigt til en rigtig fed ferie, for i Spanien finder du nemlig Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane. Dette imponerende stadion med plads til 100.000 tilskuere har ydermere en museum, som tager dig gennem hele FC Barcelonas historie.

Er du til smuk natur, så har du i den grad noget at se frem til, når Spanien står på flybilletten. Sierra Nevada naturpark er nemlig med sine mere end 20 toppe over 3.000 meter et utroligt fascinerende syn. Du kan også tage på vandring eller “Senderismo”, som man kalder det på spansk; i Spanien findes der nemlig over 60.000 km stier godkendt til netop dette formål.

Sidst men ikke mindst er markederne i Spanien helt klart et besøg værd. Her er alt, hvad maven begærer af frugt, fisk og kød. Vil man helt om bag kulissen, kan man tilmelde sig et madlavningskursus, hvor man først handler ind sammen med en lokal kok og derefter tilbereder sine egne tapas i et nærliggende køkken – så bliver det ikke mere lokalt!

Har Spanien fristet dig?

Folkene bag Hideaways.dk er eksperter i Spanien, så de ved derfor om nogen, hvilke seværdigheder der er et must-see, når du besøger landet – hvilket de brænder for at fortælle dig om! For ildsjælene hos Hideaway er deres mål, at du bor lige præcis, som du har drømt om, samt at din ferie lever op til dine forventninger og mere til. Det er derfor, at du på Hideaways hjemmeside finder håndplukkede hoteller og ferieboliger, som alle er noget helt specielt. Faktisk har folkene bag Hideaways været ude og besøge samtlige hoteller selv, for at sikre dig kvalitet dine penge – tilmed til prisgaranti. Du får med andre ord et autentisk og unikt ferieophold, der giver jer en oplevelse, I sent vil glemme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *