Pak rygsækken med de rette ting til rejsen til Costa del Sol

Spanien har som land så meget at byde på, at det ville tage mere end en hjemmeside, at nævne de mange interessante ting at opleve som turist i det spanske. En af de mest populære rejsedestinationer på den Iberiske halvø er Costa del Sol. Solkysten er et sandt paradis, som os danskere elsker at rejse til, når vi tager på ferie og skal nyde det gode vejr i dejlige omgivelser med god mad og uforglemmelige minder.

De fleste af os pakker kufferten med badeshorts, badedragt og solcreme, når vi rejser til Costa del Sol. Det er dog langt fra den eneste mulighed at tilbringe hele ferien på stranden under den varme sol, når du rejser til lige netop Costa del Sol. Pakker du en rygsæk og forlader strandene på Solkysten for en eller flere dage, så venter der store oplevelser i lange baner. Her kan du opleve mange forskellige ting, alt efter om du ønsker skønne madoplevelser, store naturoplevelser eller den spændende og anderledes lokale spanske kultur.

Det skal du medbringe i rygsækken

Der er mange ting, der er gode at have med, når du svinger rygsækken på ryggen og drager afsted mod store oplevelser i det sydspanske. Først og fremmest afhænger din pakkeliste af, hvilken slags tur du skal på. Skal du ud og opleve den spanske natur ved at vandre på de smukke vandreruter, som Spanien tilbyder i lange baner, så er det vigtigt, at du fylder rygsækken med masser vand, solcreme, hat, snacks og ikke mindst de kamera, da du helt sikkert får brug for at skyde nogle flotte billeder undervejs.

Derudover skal du selvfølgelig have et par gode sko at gå afsted i. Det kan både være rigtige vandresko, men også sagtens være et par gode løbesko eller gummisko, som du ved, at du kan gå i flere timer. Skal du pakke rygsækken til interessante, kulinariske eller kultur oplevelser i de mange spændende byer nær Costa del Sol, så er det vigtigt, at du tager behageligt tøj på og har kamera, vand, solbriller og det gode humør med i rygsækken. Husk også lige badedragten, hvis du kommer forbi en pool.

Spanien og Costa del Sol er andet end bare strande

Selvom mange danskere tager til Spanien og Costa del Sol for at opleve de hvide sandstrande på flere kilometer og nyde solen, så er Spanien meget mere end bare det. Spanien byder på alle former for kulturelle oplevelser fra kendte museer, flot natur og herlige byer, der altid er klar til at byde dig velkommen med åbne arme. Derudover er der også andre steder end strandene, hvor du kan hoppe i badedragten.

Du behøver dog slet ikke at vælge mellem enten afslappende omgivelser på strandene på Solkysten og kulturelle oplevelser lidt længere inde i landet, når du tager til Costa del Sol. Du kan sagtens kombinere disse to typer af oplevelser på en og samme ferie og både medbringe badedragt og badeshorts samt en god rygsæk, der kan gøre dig selskab på de kulturelle ture. Det er altså bare med at få pakken rygsækken med badedragt og forberedelse, og få bestilt rejsen til skønne Costa del Sol.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *