Pas på dig selv på de spanske feststeder

Det kan hurtigt gå op i gode drinks og sjove byture, når man er afsted på ferie ved de skønne spanske feststeder. Der kan også sagtens være en sød pige eller fyr, der fanger dit blik og gerne vil spendere en dejlig nat i dit selskab. Husk dog lige at passe på dig selv ved at smide en håndfuld kondomer i kufferten, inden du ender med konsekvenserne af ubeskyttet sex.

Kondomet bliver ofte glemt i farten

Undskyldningerne er mange, men kondomet er nødvendigt. Man kan ikke altid stole på nye sexpartnere, og hvis man vil være ordentligt beskyttet, så skal der kondom på under sex. Det er vigtigt, at man husker sig selv og sit eget helbred og fremtidsønsker, selv når der er romantik i luften. Hvis du undlader kondomet, kan du risikere uønsket graviditet eller kønssygdomme. Skal du afsted på ferie, er det derfor en god ide at pakke kondomerne i kufferten for din egen skyld. P-piller beskytter mod graviditet, men de skal kun anvendes alene, hvis begge parter er testet for kønssygdomme. Kondomer beskytter derimod mod både mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Slip for et pinligt lægebesøg i sydens sol

Den eneste måde at undgå kønssygdomme på, er ved at anvende en barriere såsom et kondom mellem kønsorganerne. Kondomet er en nem, billig og hurtig måde at skabe den nødvendige barriere, der beskytter dig bedst. På den måde undgår du, at du kan blive smittet gennem kontakt med præsperm, sperm og skedesekret. Hvis du samler en kønssygdom op under en ferie, vil det koste dig ubehag og besvær med at komme til en læge, der kan behandle dig. Sproget vil gøre kommunikationen besværlig, når du skal forklare en udenlandsk læge dine problemer.

Pak kondomerne hjemmefra, så du er klar

Kondomer er lette at skaffe, hvis du er i udlandet. Pakkerne ligner hinanden lige meget, hvor du er i verden, og de fleste apoteker og dagligvarebutikker sælger dem. Derudover er et kondom en let måde at beskytte dig på, når du er på farten. De fylder ingenting i kufferten, og pakker du hjemmefra, så er du altid klar. Brug gerne en lille æske til kondomerne, så de ikke bliver beskadiget. Samtidigt vil æsken beskytte mod lufthavnspersonalets øjne, når din taske skal igennem sikkerhedstjek.

Gør dig selv en tjeneste og husk kondomet

Put gerne et par kondomer i lommerne på de bukser og tasker, du pakker, så de allerede er i de sæt tøj, du pakker ned. Er du i Spanien, kan du let få kondomer på apoteket eller i de fleste dagligvarebutikker, hvis du har glemt dem hjemme. De koster ikke alverden, og de kan fås i mange forskellige typer og størrelser. Så du behøver ikke bekymre dig, hvis du havde glemt dem i pakkeræset. Undgå at lægge kondomerne i direkte sol, da de ikke har godt af det. Et kondom skal smides ud efter brug, så de fylder ikke i tasken på vej hjem fra de spanske strande. Husk dog at smide det ud i skraldespanden, så hotelrengøringen ikke skal samle det op.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *