Rundrejse i Spanien

Har du endnu ikke booket sommerferierejsen? Så bør du i den grad overveje om årets ferie ikke skal gå til Spanien. Spanien er en af danskernes favorit land at rejse til i de danske sommermåneder. I Spanien kan man opleve lidt af det hele. Kombineret med det fremragende vejr, så er Spanien den oplagte destination at holde sommerferie i. Men hvor i Spanien skal rejsen gå til? Spanien huser mange fantastiske byer, som alle er værd at lægge vejen forbi. Så hvorfor nøjes med en enkelt by? I denne artikel guider vi dig til, hvordan du kan tage på rundrejse i Spanien.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor længe du kan tage af sted. Det afhænger blandt andet af, hvor lang tid dit arbejde eller skole tillader dig at holde ferie i, men også hvad budgettet tillader. Vær sikker på, at du har råd til den rejselængde, som du beslutter dig for. Der er ikke noget værre end at være på ferie og så skal man spare og ikke har råd til at spise ude om aftenen. Hent tilbud fra diverse rejseselskaber, så du er sikker på at få mest for dine penge.

spanien

Vær i god tid

For at du kan spare endnu flere penge på rejsen, så er det en god idé, hvis du er ude i god tid. Vi befinder os kun i maj, og hvis du planlægger at rejse i august, så kan du stadig være heldig at finde et billigt fly til Spanien, hvis du altså vælger at flyve til Spanien. Hvis din rundrejse også indebærer nogen af de nordlige byer i Spanien, så er det overkommeligt at køre dertil. Hvis du blot planlægger, at din rundrejse skal foregå i Sydspanien, så er det for langt for de fleste at køre dertil.

Hvor skal turen gå hen?

Spanien består af 17 regioner, og her kan du opleve lidt af det hele. Hvad enten du er til storbyferie, solferie eller vandreferie, så er Spanien den rette destination for dig. Din rundrejse bør indeholde alle de destinationer, som matcher dine ønsker og behov. Nedenstående er gode bud på populære destinationer i Spanien.

Catalonien

Catalonien ligger i det nordlige Spanien. Her kan man blandt andet opleve den populære by, Barcelona. Her kan man få en rigtig storbyferie kombineret med badeferie, da den smukke by ligger ud til vandet. Så husk endelig håndklæder, hvis turen går til Barcelona. Her kan du ligeledes tage en smuttur til Andorra, som er et lille hyggeligt land, hvor man både kan stå på ski og købe billige varer.

Andalusien

Andalusien ligger i Sydspanien, og her kan man få en autentisk følelse af at være spanier. I Andalusien er der nemlig masser af kultur og historiske bygninger, som du kan opleve på din rundrejse.

Der findes hundredvis af seværdige byer i Spanien. Hvis du selv ønsker at planlægge din rundrejse, så tager det meget forarbejde. Hvis du ikke har overskud til dette, og blot ønsker at høste frugterne, så kan du få et rejseselskab til at planlægge din rejse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *