Rundtur i Sydeuropa: Madrid, Paris og Lissabon

Trænger du til en ferie med mere end kun et enkelt rejsemål? Vi har sammensat den perfekte rundtur i Sydeuropa, hvor du kan opleve tre fantastiske storbyer. Madrid, Paris og Lissabon er alle storbyer med stort s, men de har i den grad forskellige og spændende oplevelser at byde på. Find dit pas frem, pak tasken og gå på opdagelse i tre af Sydeuropas mest populære rejsedestinationer.

Både Madrid, Paris og Lissabon er fantastiske at besøge hele året rundt, hvor et pulserende storbyliv og spændende seværdigheder er centrale for alle tre byer. Du har mulighed for at besøge tre forskellige lande, der har hver deres særpræg og historie. Vi giver dig et overblik over, hvad du kan opleve i de tre forskellige byer, og fortæller dig, hvorfor du skal besøge netop disse nøje udvalgte byer.

Fodbold, natteliv og shopping

Det er ingen hemmelighed at spanierne er vilde med fodbold, specielt med storfavoritten Real Madrid. Estadio Santiago Berbanéu er hjemsted for topholdet, og om man har interesse for fodbold eller ej, er et besøg til dette stadion alle pengene værd.

Madrid er dog meget mere end fodbold – byen har et væld af spændende seværdigheder inden for kultur, gastronomi og forlystelsesliv. Med andre ord: Du keder dig aldrig i Madrid! Oplev Spaniens største malerisamling på Pradomuseet, det kongelige slot kaldet Palacio Real eller Plaza Mayor, der tidligere er blevet brugt til tyrefægtning.

Hvis du trænger til at forny garderoben, skuffer Madrid heller ikke hér. Besøg Zara, der er Spaniens svar på H&M, der har et stort sortiment inden for alle typer beklædningsdele. Hvis du er mand, og som de fleste andre mænd hurtigt går kold i de mange indkøb, er der rig mulighed for at nyde en kold øl på en af byens mange fortovscafeer, hvor du måske også kan se et lokalt fodboldopgør i fjernsynet.

Kultur, moules frites og Eiffeltårnet

Paris er byernes by, hvor duften af nybagte croissanter, friskbrygget espresso og romantik hænger tungt i luften. Paris er fuld af charme og atmosfære, der ikke findes i andre Sydeuropæiske storbyer – Paris er unik! Gå på opdagelse på byens mange museer, gallerier, monumenter, cabareter, balletter og operaer.

Besøg et ægte fransk brasserie og udfordr smagsløgene med en tallerken escargots eller moules frites. Paris byder på et hav af prisvenlige restauranter – specielt i det kendte Latinerkvarter, der er fyldt med fortovscafeer. Her finder man dog også en af byens fineste og dyreste restauranter, Tour d’Argent, hvor en bordreservation er nødvendig.
En tur i Eiffeltårnet er også uundgåelig i byernes by, hvor du kan nyde Paris fra toppen med en spektakulær udsigt over byens flotte huse, kanaler og karakteristiske monumenter.

Historisk stemning, sandstrande og unikke seværdigheder

Lissabon er en fantastisk kombination af gammelt og nyt, der mødes i en charmerende storby, der både byder på sandstrande, natteliv og et hav af seværdigheder.
I byens ældre forretningskvarterer kan du stadig slå en god handel af med en byens små specialbutikker. Du kan hurtigt fornemme den historiske stemning i byens gader, hvor du kan finde både barbersaloner og gamle hyggelige cafeer på gadehjørnerne. Hop på en af byens mange sporvogne og kom nemt rundt i byen og gå på opdagelse i en af byens mange seværdigheder. Besøg blandt andet den victorianske elevator, Elevador de Santa Justa, hvor du kan nyde den pragtfulde udsigt over byen.

Lider du af rejsefeber?

Med et besøg til disse tre unikke Sydeuropæiske storbyer er du sikret oplevelser i verdensklasse, der uden tvivl vil give dig minder for livet. Madrid, Paris og Lissabon er den perfekte kombination af gastronomi, fodbold, shopping og strandferie. Skynd dig at bestille billetter og book hoteller, for disse tre storbyer kan uden tvivl stille din rejsefeber.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *