Sådan finder du den billigste rejse til Spanien

Sommeren begynder så småt at nærme sig, og der findes ikke noget, vi danskere hellere vil bruge ferien på end at rejse sydpå. Selvom den danske sommer kan være noget helt særligt, så kan vi gode lide at komme ned, hvor der er rigtig varmt ovenpå den lange, kolde vinter. Heldigvis bliver det både nemmere og billigere at rejse sydpå, og mens det før i tiden var en luksus, som man skulle skrabe penge sammen til i løbet af året, så er det i dag noget, rigtig mange danskere kan få råd til. Dog er ferien stadig en kostelig affære, især hvis man gerne vil afsted i ferien, som jo er højsæson. Spanien er et af de lande, som vi danskere er mest vilde med og det med god grund. Spanien rummer både utrolig smuk natur og en farverig kultur, samtidig med at vejret selvfølgelig er perfekt til sommerferien. Populariteten har dog også gjort, at priserne bliver dyrere, især i højsæsonerne, fordi der kommer så mange mennesker til fra hele Europa. Vil du gerne bruge ferien under solen i Spanien, men er budgettet stramt, så læs med her og bliv guidet til, hvordan du finder den billigste rejse til Spanien.

Uden for sæson

Som sagt er sommerferien det nemmeste tidspunkt at rejse på, fordi det er der, man har fri, og det er der vejret er til det. Dog betyder den stigende efterspørgsel på flybilletter og hoteller også bare, at priserne stiger, og derfor er det gerne dobbelt så dyrt i juni og juli, som visse andre tidspunkter. Alt afhængig af om du er begrænset af børn og/eller arbejdet, kan det derfor være en god ide at forsøge at rejse lidt uden for sæsonen. Kan du eksempelvis lægge dine feriedage lidt senere eller lidt tidligere, så du rammer uden for højsæsonen, kan dette hjælpe gevaldigt på priserne.

Sted

Der er rigtig mange gode feriesteder i Spanien, og der er sådan set nok at vælge imellem. Dog er der nogle steder, som er mere populære end andre, og de er således også dyrere end de andre. For at undgå at betale overpris kan du derfor forsøge at kigge på de lidt mindre eftertragtede steder. Spanien har en lang kystlinje, og du skal nok finde et sted med en hyggelig by og en smuk natur. Det samme gælder, hvis du er på udkig efter storbyferie. Selvom Barcelona er en dejlig by, så er der også rigtig mange andre steder, som er oplagt at besøge, og som koster noget mindre.

Afbudsrejse

At rejse uden for sæson er som sagt ikke altid muligt, og det er irriterende at gå på kompromis med, hvilket sted du skal besøge. Derfor er den bedste løsning, hvis du er på udkig efter en billig rejse til Spanien, at have is i maven og vente med at bestille. Fordi der er så mange, der tager afsted i sommerferien, er der uundgåeligt også nogle, der må aflyse kort tid inden af forskellige årsager. Her kan du slå til og bestille din rejse som en afbudsrejse, der som regel er langt billigere end normalprisen. Selve ferien, du bestiller, er den samme, men fordi man tager afsted på så kort varsel, er det meget billigere. Klik her og find et stort udvalg af afbudsrejser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *