Sådan kommer du billigt til Spanien

Sommerferien nærmer sig, og du ved måske allerede, hvor turen går hen? Hvis du er en af de mange danskere, som er vilde med Spanien, så forstår vi det godt. Kulturen, maden og vejret er alle værd at rejse langt for, men heldigvis behøver du slet ikke den slags for at komme under spanske himmelstrøg – det er nemlig ret tæt på. Hvis du er typen, som gerne vil spare lidt penge på ferien, er der også hjælp at hente. Så længe du har mod på variation eller er villig til at bruge lidt tid på at finde den rette tur.

Kig på afbudsrejser til Spanien

Du kender sikkert konceptet, men det holder altså bare! Har du is i maven, og er det ikke så vigtigt for dig præcis hvor i Spanien du kommer hen, er afbudsrejser den perfekte løsning. Jo tættere du kommer på afrejsedatoen, jo billigere bliver priserne. Især hvis du rejser i de uger, hvor SFO’er og børnehaver har åbent, kan du virkelig gøre et stort kup. Jo færre der står klar til at aftage rejserne, jo længere bliver rejseselskaberne nemlig nødt til at sætte priserne ned.

Der findes forskellige typer afbudsrejser, og du vælger selv, hvad du er mest til. Nogle gange kan du se, hvilket hotel du kommer til at bo på, og så kan du jo tjekke forholdene på forhånd. Andre gange er det derimod uspecificeret indkvartering, dog med garanti for en vis kvalitet. Det vil sige, at du ikke kommer til at bo på et hostel, når du er blevet lovet et hotel. Så alt er godt, og du kan være rigtig heldig at få tildelt et vaskeægte luksushotel, som du aldrig havde haft råd til ellers.

Afbudsrejser er bare super smarte, fordi alle vinder på dem. Du får billig sommerferie, og hotellerne og rejseselskaberne tjener måske ikke helt så meget, som de ellers havde gjort, men det er jo stadig bedre end ingenting.

Find afbudsrejser Spanien på Rejsepriser.dk

Surf på nettet efter tilbud

Det kan godt betale sig at kigge sig omkring, især det kommer til flybilletter. Der er nemlig utroligt stor forskel på prisen, og det kan svinge meget, hvilke selskaber der er billigst. Selvfølgelig er der nogle selskaber vis priser altid ligger relativt lavt, men det sker faktisk også temmelig tit, at de dyrere selskaber kører kampagnetilbud eller udbyder en portion billetter til langt færre penge end normalt.

Derfor er det altid en god idé at gøre forarbejdet og tjekke priserne på forskellige flyselskabers hjemmesider. Der findes flere sammenligningsportaler på nettet, så dem kan du med fordel anvende for at gøre tingene lidt lettere. Huske at tjekke fra dag til dag, eventuelt over en længere periode, for som sagt kan priserne sagtens skifte. Du skal selvfølgelig bare passe på, at du ikke kommer så tæt på, at de bliver langt højere end ellers.

Hoteller kan du også finde på nettet, og nogle gange kan det faktisk være en god idé at besøge hotellernes egne hjemmesider eller at sende dem en mail. Der er nemlig en del, som har et antal værelser, der ikke udbydes på booking-portalerne, og du kan ofte leje dem lidt billigere, fordi de så ikke skal betale procenter til firmaerne, de normalt formidler værelser igennem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *