Sådan undgår du tasketyveri i udlandet

Når man skal på en storbyferie i udlandet, er der mange, som frygter at blive bestjålet. Tyveri er selvfølgelig mere normalt i nogle byer end andre, men hvis man har tænkt sig at opholde sig på steder, hvor der er mange turister, skal man altid passe lidt ekstra på.

Det er ærgerligt, hvis ferien nærmest skal blive ødelagt af bekymringer om, hvorvidt tasken bliver stjålet eller ej, så derfor kan du her får nogle gode råd til, hvordan du undgår tasketyveri i udlandet – så kan du nyde ferien uden at bekymre dig for meget, om din nye Mulberry taske nu bliver stjålet.

Hold tasken tæt på kroppen

Først og fremmest er det en god ide at tænke over, hvilken type taske du medbringer, og hvordan du holder den. Hvis du vælger rygsækken, som selvfølgelig er ret praktisk, mister du også lidt kontrol over tasken. Rygsækken er jo netop på ryggen, og her er det altså ret nemt for en tyv at komme til, fordi du ikke kan se, hvad der foregår bag dig.

Det er derimod en bedre ide at vælge en mindre taske, som du altid kan have om armen. Hvis du bærer den i hånden, er det nemlig også nemt for en tyv at komme til, så det gælder altså om at bære den på en måde, hvor den er tæt på kroppen, og hvor du hele tiden har kontrol over den – også selvom du ikke engang tænker over det.

Lad Mulberry tasken blive derhjemme

Hvis du gerne vil undgå tasketyveri, skal du også sørge for, at det ikke virker som om, at der er noget at stjæle. Hvis du eksempelvis går rundt med en Mulberry taske, udstråler du med det samme penge og rigdom, og du vil derfor også være mere udsat for at blive bestjålet.

Så selvom du lige har fået en lækker, ny Mulberry taske, som du selvfølgelig gerne vil vise til hele verden, er det nok en meget fornuftig ide at lade den blive hjemme – medmindre du selvfølgelig har helt styr på, hvordan du kan bære den på en måde, hvor det er umuligt at tage den fra dig.

Undgå at flagre med værdifulde ting

I forbindelse med, at en dyr taske nok ikke er det smarteste at medbringe, hvis man er bange for at blive bestjålet, er det på samme måde en god ide ikke at flagre med andre værdigenstande.

Det er svært at undvære en mobiltelefon og en pung, når man går rundt i en større by, og gerne vil kunne finde vej og købe noget, så selvfølgelig skal man have disse med – man skal bare sørge for ikke at vise dem for meget frem.

Hvis du bliver set siddende med en masse kontanter og en lækker, dyr telefon, er det også klart, at der vil være større chance for at blive bestjålet. Så undgå at lægge telefonen eller pengene på bordet og prøv så vidt muligt at holde de værdifulde ting på indersiden af jakken, eller i en bæltetaske som sidder under tøjet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *