Skab din egen Ibiza-fest herhjemme

Med den kedelige, kolde og våde side, som det danske land efterhånden næsten altid viser sig fra, kan det være tiltrængt at tage til de varmere luft lag. Først og fremmest kan man selvfølgelig bare nyde solskinnet og den måde, hvorpå kroppen bare bliver glad og varm af at få lidt sollys. Det er dog også som om, at sollyset og varmen trænger ind alle mulige andre steder, når man tager ned til de varmere luftlag. Maden smager bare bedre, folk er gladere, og man kan sågar høre det på musikken.

Drøm dig væk i musik og mad

Netop deri ligger nøglen for mange også til, hvordan man kommer igennem den danske vinter, som måske nok på papiret varer 3 måneder, men som ofte ender med rent faktisk at strække sig over det dobbelte. Man kan nemlig ikke bare stryge til Spanien eller en lækker solbeskinnet ø, hver gang man bliver nedtrykt over vejret eller noget helt andet. Så ville man i hvert fald ikke have et job særligt meget længere. Man kan dog genopleve de gode, solbeskinnede minder gennem netop mad, musik og meget mere. Er du til de vilde, elektroniske dansefester på Ibiza med solvarme aftner og eksotiske drinks, så er det selvfølgelig det, du skal genskabe herhjemme gennem en fest med vennerne. Så kan I kollektivt genopleve de gode minder, og I kan få danset vinterdepressionen ud af kroppen.

Find en DJ til fest

Skal det virkelig være en Ibiza-fest eller i hvert fald noget der minder om, så kræver det dog, at I gør jeres forberedelser ordentligt. Det betyder først og fremmest, at i får mikset nogle autentiske drinks, som i kan nyde i løbet af aftenen. Vigtigst af alt er dog selvfølgelig musikken. Her er det ikke nok bare at koble telefonen til højtalerne. Prøv i stedet at gå hele vejen og lej en DJ til fest. Hvis I har en DJ til fest, kan han nemlig spille alle de bedste, elektroniske hits og samtidig finde ud af, hvad festen trænger til i lige netop det tilfælde. Hvis I inviterer en dj til fest, kan I altså få den helt autentiske Ibiza oplevelse. Det gør sig gældende for stemningen han kan skabe og musikken han kan spille, men mange DJs har desuden ekstra udstyr, der kan tilføje endnu mere til den vilde feststemning.

Mange af dem har for eksempel deres egen lille pult med. Derudover har de fleste også en hel del lysudstyr med. Det betyder, at han på ingen tid kan forvandle din lidt kedelige stue til et fedt festlokale ved ganske enkelt at dæmpe lyset og i stedet sætte et par farvede lamper op. Det kan lyde banalt, men når man står midt i det, særligt efter et par eksotiske Ibiza-drinks, kan man let bilde sig selv ind, at man slet ikke er i gamle, kedelige Danmark. Det er netop derfor, at du før lejen en DJ til fest næste gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *