Skal du til de Kanariske Øer i vinterferien? Få styr på garderoben, inden du rejser

De Kanariske Øer er en af danskernes favoritdestinationer, når vi vil ned til varmere himmelstrøg. Det kan derfor være, at du er så heldig at skulle en tur sydpå, mens vinteren er over os herhjemme.

Hvis det er tilfældet, skal vinterjakken naturligvis skiftes ud med mindre tøj og luftigere materialer.

Hvis du ikke allerede har garderoben fyldt med sommertøj, skal du have den opdateret inden afgang. Det kan også være, at du blot mangler en fin nederdel eller en ekstra bluse, som skal med i kufferten.

Street One – Skønt tøj til alle årstider

Du kan med fordel se nærmere på tøjmærket Street One, når du skal lede efter sommertøj til ferien. Mærket designer nemlig et hav af skønt tøj, som egner sig til alle årstider. Mange styles fra Street One er desuden luftige og lette, og alle stykker tøj er lavet i god kvalitet, der sidder behageligt og flot.

Street Ones stil er meget feminin, hvilket kommer til udtryk i de luftige materialer og farverne, som er holdt i brunlige, blålige og lyserøde toner. Blusernes luftige materialer gør dem desuden yderst velegnede til et varmere klima og dermed en tur til de Kanariske Øer.

Bluser og skjorter fås desuden med lange ærmer, hvilket også gør dem anvendelige, når du vender hjem til det danske klima, hvis du blot smider en tyk cardigan over skuldrene.

Det fedeste sommertøj fra Street One

Street Ones tøj forhandles flere steder, og du kan finde tøj til alle årstider. Her har vi dog udvalgt vores favoritter, når det kommer til sommertøjet, og fundet den fineste sommertop, en skøn skjorte og en flot nederdel frem til dig.

Else sommertop

Street One har designet den fineste sommertop i modellen Else, som har flotte detaljer. Toppen er i hvid og har broderi anglais rundt i halsen og i bunden. Else har desuden fine detaljer i form af en kort stolpe foran samt rynk, der giver ekstra bevægelighed. Toppen er luftig og løs, og broderierne samt den hvide farve gør den ideel til sommer og varme. Den vil være perfekt til din ferie med et par denim shorts og god herhjemme med et par sorte, lange bukser og en blazer.

Rosalia nederdel

Hvis du mangler underdele til din ferie, har Street One et rigtig godt bud på en fin og sommerlig nederdel.

Rosalia nederdelen er sort og har et flot mønster i bunden, som gør den anderledes og spændende.

Formen på nederdelen er desuden god, da den har en bred elastik i taljen samt en god længde, der går til lige over knæet. På den måde kan du fremhæve taljen men have tildækkede lår på samme tid. Nederdelen er desuden foret med blødt for og kommer i et løst fit, som gør den yderst anvendelig til sol og varme.

Manja bluse

Manja blusen fra Street One er perfekt, hvis du gerne vil have noget tøj med på din ferie, som er lidt mere tildækkende og dermed også mere anvendeligt, når du vender snuden hjem mod Danmark igen.

Manja har lange ærmer, som du har mulighed for at rulle op til ¾ længde. Det gør altså, at den er super anvendelig på din ferie såvel som herhjemme. Derudover har blusen V-hals og pailletter rundt i kanten. Manja er lavet i den velkendte crinklede kvalitet og fås desuden i grå eller hvid.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *