Vis din rejseglæde gennem din indretning

Der er ikke noget bedre end at rejse – det er der vist mange der nemt kan blive enige om. Spændingen ved igen at drage mod fremmede himmelstrøg, og glæden ved at slappe af i selvskab med gode venner eller familie, er noget som mange ser frem til hvert eneste år.

Desværre er det bestemt ikke alle der har muligheden for at rejse mange gange hvert år. For ikke at slippe rejseglæden helt kan du vise din begejstring for rejser gennem din indretning. Læs med her, og få nogle gode idéer til hvordan du kan vise rejseglæden gennem din boligindretning.

Indret med souvenirers

Når man rejser, får man helt sikkert købt sig nogle souvenirers undervejs fra de forskellige destinationer man har besøgt. Disse souvenirers kan bruges til at indrette dit hjem med. Det er nemlig en rigtig god måde at vise sin rejseglæde på, samtidig med at man bliver mindet om de fantastiske steder man har besøgt, og de minder man har fået der.

Før du drager afsted på din næste rejse, kan du for eksempel bruge lidt tid på at undersøge hvilke ting der er specielle for det område du rejser til. Så kan du købe noget af det på destinationen, og tage det med hjem og bruge i din boligindretning. Rejser du for eksempel til Spanien, kan du købe serveringsfade til Tapas, som du kan tage med hjem. Går destinationen til et land som for eksempel Grækenland, kan du tage køkkenudstyr lavet i oliventræ med dig hjem. Ja, mulighederne for indretning med souvenirers er uendelige!

En plakat med et verdenskort fra Minida.

En anden rigtig genial måde at vise din rejseglæde i din boligindretning på, er ved hjælp af et verdenskort. Et verdenskort er en flot tilføjelse til enhver boligindretning, som virkelig kan gøre vidundere for den overordnede følelse i hjemmet. Med et verdenskort på væggen kan du nemt se alle de steder, du har været, og derudover også planlægge hvortil din næste tur skal gå. Et sådan verdenskort kan du få fra Minida i høj kvalitet.

Noget der er sjovt at gøre med en plakat med et verdenskort, er at markere de forskellige steder du har været. Gør du det, kan du nemt og overskueligt holde styr på de forskellige destinationer du har besøgt, og samtidig mindes de gode oplevelser du har haft de forskellige steder. Har du et nogenlunde stort verdenskort, kan du måske endda også have plads til at sætte et lille foto op ved hver destination, hvor du kan se et af de gode minder du har fra stedet.

Med et verdenskort på væggen, hvor alle dine gode rejseminder er udstillet, vil du hver dag blive mindet om dine hyggelige rejsestunder. I en ellers normal hverdag hvor det står på madpakkesmøring og andre kedelige dagligdagsting, er det bare skønt at kunne se på sine skønne rejseminder hver dag. Det er en god påmindelse om at der venter flere skønne eventyr forude, og at du efter hver rejse blot vil kunne tilføje endnu flere prikker til dit verdenskort fra Minida.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *